Näin sähkölasku pienenee merkittävästi tyypillisissä, pääasiassa sähkölämmitystä käyttävissä talouksissa.
Alentaa merkittävästi sähkölaskua standarditalouksissa
Älykäs valaistuksen hallinnointi on tehokasta ja näkyy sähkölaskussa.
Älykäs valaistuksen ohjaus säästää energiaa ja ympäristöä
Tuota oma sähkösi itse? xComfort on valmis mittaamaan ja valvomaan sitä.
Tuotatko oman sähkösi itse? xComfort on valmis auttamaan

Merkittävä alennus sähkölaskussasi?

Suurin säästö näkyy lämmityksessä
Tyypillisessä asunnossa, joka pääasiassa lämmitetään sähköllä, voidaan xComfort-järjestelmällä säästää tilanteesta riippuen jopa 20–40 % lämmityskustannuksista. Tämän järjestelmän asentaminen ja käyttöönotto eivät vaadi laajoja asennustöitä. Myöskään käytetyn lämmitysjärjestelmän tyypillä ei ole väliä, sillä xComfort voi hallinnoida sekä vesi- että sähkölämmitystä.
Valaistuksen hallinnointi on myös tärkeää
Voit säästää energiaa hallinnoimalla valoja tarpeen mukaan - käytä liikeantureita sammuttamaan valot silloin, kun kukaan ei ole kotona, hallinnoi automaattisesti auringonvaloa verhoilla tai kaihtimilla sen sijaan, että käyttäisit energiaa jäähdytykseen jne. Näin voit säästää vielä 10 % lisää sähkölaskussasi.
Tuota energiaa itse?
Tulevaisuudessa ehkä joissakin talouksissa tuotetaan itse tarvittava energia ja ylijäämän voi myydä runkoverkkoon. xComfort tarjoaa ratkaisun tuotetun energian ja myydyn ylijäämän mittaamiselle.
Oma digitaalinen hovimestarisi
Riippumatta energiatehokkuuden tavoitteistasi, xComfort on oikea vastaus. Ja tämä siksi, että xComfort on sinun oma digitaalinen hovimestarisi, joka on aina palveluksessasi.
xComfort on langaton
Koska xComfort on langaton järjestelmä, katkaisimia, termostaatteja ja antureita ei tarvitse kytkeä toisiinsa johdoilla. Näin saat korkealaatuisen järjestelmän, joka on helppo ja turvallinen asentaa.

Etsi asentaja

Ota yhteyttä ja etsi asentajaa.
Etsi asentaja  ►

xComfort-paketit

xComfortilla on valikoima tarpeitasi vastaavia paketteja.
Katso paketteja ►