Älykkäät suojakaihtimet edesauttavat miellyttävän sisälämpötilan ylläpitämistä ja monissa tapauksessa poistavat jäähdytyksen tarpeen.
Älykkäät suojakaihtimet luovat miellyttävän sisälämpötilan
Tuuletuksen ja lämpötilanhallinta pitää sisäympäristön miellyttävänä ja lisää energiatehokkuutta.
Tuuletuksen ja lämpötilan hallinta
xComfortilla sekä lämmitystä että jäähdytystä ohjataan samalla järjestelmällä.
xComfort ohjaa sekä lämmitystä että jäähdytystä

Voit hallinnoida kaikkea. Aivan kaikkea. Jäähdytysjärjestelmää. Lämmönlähteitä. Aurinkosuojia. Tuuletusta. Ja kaiken tämän voi tehdä älypuhelimella.

Energiansäästön ja mukavuuden mahdollisuudet xComfortin avulla.
  • Aurinkosuojat ovat tehokas tapa hallinnoida sisälämpötilaa. 
  • Hallinnoi sekä lämmitystä että jäähdytystä samalla ohjauslaitteella.
  • Jäähdytä tai lämmitä vain käytössä olevat tilat. Sama toiminto soveltuu myös tuuletukseen.
  • Hallinnoi tuuletusta ilmanlaatuantureilla, esim. kylpyhuoneessa, keittiössä tai vastaavissa.
Valaistuksen hallinta
Muita energiansäästökeinoja ovat tarpeen mukaan ohjattu valaistus, liikeantureiden käyttäminen valojen sammuttamiseksi silloin, kun ketään ei ole paikalla, verhojen tai kaihtimien automaattinen ohjaus sen sijaan, että käyttäisit energiaa jäähdytykseen, kun aurinko paistaa sisään.
Tuuletus
Kylpyhuoneessa perhe tarvitsee monia asioita kuten kuumaa vettä, lattialämmitystä, tuuletusta ja valaistusta. Märkätilat vaativat erityishuomiota kosteuden ja tuuletuksen osalta. xComfortin ilmanlaatuanturilla voit hallinnoida tuuletusta tehokkaasti ja käytännöllisesti. Anturi käynnistää tuuletuksen automaattisesti aina tarvittaessa ja vähentää tai sammuttaa sen, kun sitä ei enää tarvita.
Kaihtimien hallinnointi
Laajennetulla xComfort-järjestelmällä voit pitää sisäilmaston ohjakset käsissäsi. Moottoroidut kaihtimet tai aurinkosuojat voidaan määritellä ja niitä voi ohjata automaattisesti, joko vuorokaudenajan mukaan tai valoisuuden ja lämpötilan mukaan.
Oma digitaalinen hovimestarisi
Kaikkeen arkipäivän luksukseen, xComfort on oikea vastaus. Ja tämä siksi, että xComfort on sinun oma digitaalinen hovimestarisi, joka on aina palveluksessasi.
xComfort on langaton
Koska xComfort on langaton järjestelmä, katkaisimia, termostaatteja ja antureita ei tarvitse kytkeä toisiinsa johdoilla. Näin saat korkealaatuisen järjestelmän, joka on helppo ja turvallinen asentaa.

Etsi asentaja

Ota yhteyttä ja etsi asentajaa.
Etsi asentaja  ►

xComfort-paketit

xComfortilla on valikoima tarpeitasi vastaavia paketteja.
Katso paketteja ►