Valot estävät murtoja – erityisesti, kun ne sytytetään ja sammutetaan.
Valot estävät murtoja – erityisesti, kun ne sytytetään ja sammutetaan.
xComfort voi lähettää sinulle kuvaa suorana talon sisä- tai ulkopuolen tapahtumista.
Suoraa kuvaa talon ulko- ja sisäpuolelta
Saat hälytyksen matkapuhelimeesi.
Saat hälytyksen matkapuhelimeesi.
Voit sytyttää talon kaikki valot vuoteen vieressä olevasta katkaisimesta.
Voit sytyttää talon kaikki valot vuoteen vieressä olevasta katkaisimesta.

Yksi parhaista ominaisuuksista on tunkeutujien poissäikäyttäminen ennen kuin he pääsevät sisään

Tutkimukset osoittavat selkeästi, että valaistus estää murtoja. Tunnistimen lisäämisen ansiosta kiinteistöstäsi tulee turva-alue, sillä xComfort torjuu tunkeutujat valotulvalla ja jopa melulla. Sinä saat samaan aikaan varoituksen matkapuhelimeesi. Puhelimestasi voit kytkeytyä valvontakameroihin tilanteen arvioimiseksi.

Mikäli xComfort on kytketty johonkin olemassa olevaan hälytysjärjestelmään, se voi siirtyä "läsnäolosimulaatio"-tilaan aina, kun asetat hälytyksen.

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että murto kuitenkin tapahtuu, xComfort voi toimia vieläkin tehokkaampana pelotteena sytyttämällä ylimääräisiä valoja sinne, missä hälytys on havainnut tunkeutumisen.

xComfort on vastaus kaikkiin huoliisi kodin turvallisuudesta. xComfort on digitaalinen hovimestarisi, joka ei nuku koskaan – olitpa sitten kotona tai et.
xComfortissa on yli kaksitoista asetusta murron estämiseksi ja sinun varoittamiseksi.
xComfortissa on yli kaksitoista erilaista asetusta murtojen torjumista ja tunkeutujankestävää kotia varten. Muutamia xComfortin ominaisuuksia:
  • Voit asettaa järjestelmän kiinnittämään huomion melulla ja valoilla, jotka säikäyttävät tunkeutujat tiehensä.
  • Voit määrittää asetukset siten, että sisä- ja ulkovalot eivät noudatta mitään tiettyä kaavaa, jotta tunkeutujien on vaikea saada selville oletko kotona vai et. Voit simuloida kotona olemista käyttämällä seuraavia:
  • Valaistus
  • Melu
  • Kaihtimet
  • Voit tarkkailla ja rekisteröidä talon ulkopuolella olevia ihmisiä automaattisen valojen syttymisen ja hälytyksen käynnistymisen myötä.
  • Voit sytyttää talon kaikki valot vuoteen vieressä olevalla hätäpainikkeella.
  • Saat varoituksen oudoista tapahtumista matkapuhelimeesi samalla, kun seuraat talosi valvontakameroiden kuvaa suorana lähetyksenä.
xComfort on langaton
Koska xComfort on langaton järjestelmä, katkaisimia, termostaatteja ja antureita ei tarvitse kytkeä toisiinsa johdoilla. Näin saat korkealaatuisen järjestelmän, joka on helppo ja turvallinen asentaa.

Etsi asentaja

Ota yhteyttä ja etsi asentajaa.
Etsi asentaja  ►

xComfort-paketit

xComfortilla on valikoima tarpeitasi vastaavia paketteja.
Katso paketteja ►