xComfort lar deg styre hele huset via en enkel app eller fjernkontroll
xComfortin avulla voit hallinnoida koko taloa yksinkertaisella sovelluksella tai kaukosäätimellä
xComfortin avulla voit hallinnoida koko taloa yksinkertaisella sovelluksella tai kaukosäätimellä
xComfort lar deg styre hele huset via en enkel app eller fjernkontroll

Sci-fi -koti on nyt todellisuutta

Erik Berge päästää iPadilla huoltomiehen kotiinsa Norjassa ollessaan itse matkalla New Yorkissa.

Erik Berge asuu suuressa omakotitalossa Skedsmokorsetissa. Hän voi hallinnoida kaikkea kodin elektroniikkaa xComfort-sovelluksella iPadilla ja iPhonella.

"Minulla on järjestelmässä valmiina erilaisia skenaarioasetuksia. Kun haluan nauttia konjakin perjantai-iltana, painan konjakkiasetusta, valot himmenevät ja luovat miellyttävän ilmapiirin", kertoo Berge.

Berge on valmis myöntämään, että hän pitää kaikista teknisistä välineistä ja että hän on nauttinut xComfort-järjestelmästä suuresti.

"Kerran olin New Yorkissa ja halusin päästää huoltomiehen sisään. Avasin autotallin iPhonella, sytytin valot ja päästin hänet sisään."
Ainutlaatuinen järjestelmä
Eatonin xComfort-järjestelmällä tulevaisuuden koti on käytettävissäsi jo nyt. Mobiilisovelluksen avulla voit hallinnoida koko taloa iPhonella. Valoista ja lämmityksestä kaihtimiin ja kahvikoneeseen.

Järjestelmä voidaan esiohjelmoida niin, että kahvikone ja liesi kytketään pois, kun poistut talosta. Ja valot syttyvät makuuhuoneessa ja kaikilla käytävillä, kun savunilmaisin hälyttää.

"xComfort tuo tulevaisuuden nykypäivään. Aikana, jolloin olemme keskittyneet ympäristönsuojeluun ja energiansäästöön, järjestelmä on ainutlaatuinen. Ja mikä parasta, voit säästää rahaa asentamalla järjestelmän, joka tuo luksusta jokapäiväiseen elämään", mainitsee Øystein Kolberg, Norjan Eatonin ja xComfort-järjestelmän markkinointipäällikkö.
Pidä ohjat käsissäsi
Berge valitsi xComfortin, koska hän halusi kokonaisvaltaisen, energiaa säästävän järjestelmän, jota on helppo käyttää.

"On mukavaa, kun on järjestelmä, jolla voit sammuttaa kaikki valot samalla kertaa ja varmistaa, ettei kahvikone jäänyt päälle kotoa lähtiessäsi. Tämä on tulevaisuuden koti, se on melkein kuin sci-fi -koti", nauraa Berge.

Etsi asentaja

Ota yhteyttä ja etsi asentajaa.
Etsi asentaja  ►

xComfort-paketit

xComfortilla on valikoima tarpeitasi vastaavia paketteja.
Katso paketteja ►