Joka aamu radio alkaa soida ja lämmitin käynnistyy 30 minuuttia ennen kuin ensimmäinen perheenjäsen on menossa kylpyhuoneeseen.
Lämpöä aina, kun tarvitaan
Langaton järjestelmä mahdollistaa katkaisijoiden sijoittamisen minne vain haluat.
Katkaisijat voidaan sijoittaa minne haluat

Ja kaikkein ihmeellisintä on se, että kotisi oppii tuntemaan sinut. Se sopeutuu sinuun. Sinun rytmiisi ja tarpeisiisi.

Älykäs kotisi oppiiasioita sinusta. Tämä tarjoaa mahdollisuuden sekä lisätä mukavuutta että säästää rahaa.

xComfort on pitkälle kehittynyt ja hienostunut järjestelmä, jota on kuitenkin erittäin helppo käyttää. Itse asiassa xComfort tekee itse suurimman osan työstä, joten sinun ei tarvitse miettiä asiaa.
  • Sammuta kaikki valot, kun matkustat ja sytytä taas kaikki, kun palaat.
  • Se seuraa sinua ja rytmiäsi
  • Se herättää sinut hellävaraisesti silloin, kun haluat, käynnistää radion, kun menet kylpyhuoneeseen ja kahvikone aloittaa kahvin suodattamisen viisi minuuttia ennen kuin tulet suihkusta.
  • Langaton järjestelmä, jonka avulla voit esimerkiksi remontissa siirtää seinää kutsumatta sähkömiestä.
  • Säädä lämmitystä napin painalluksella ja himmennä valot olohuoneesta, keittiöstä tai koko talosta aivan yhtä helposti.
  • Järjestelmää voi laajentaa ja sopeuttaa tarpeen mukaan. Se hallinnoi kaikkea, mikä käy sähköllä.
Pysy ajan tasalla kodin tapahtumissa matkapuhelimen välityksellä.
xComfort luovuttaa ohjakset sinulle. Ei pelkästään siksi, että nyt voit hallinnoida melkein mitä tahansa, vaan myös siksi, että järjestelmä antaa sinulle palautetta. Voit nähdä suoraan iPhonestasi mikä lämpötila on olohuoneessa, säätää sitä napin painalluksella ja saada siitä vahvistuksen välittömästi. Tiedät, mitä tapahtuu ja voit hallinnoida sitä helposti.
Asennettu jo tuhansiin talouksiin
xComfort on pitkälle kehittynyt, mutta helppokäyttöinen. Järjestelmä on täysin kehitetty, käyttövalmis ja asennettu jo tuhansiin talouksiin. Se on myös hyvin edullinen. xComfort sopii yhtä hyvin remontoitaviin asuntoihin kuin uudisrakennuksiin. Voit päättää itse tarvitsemasi laajuuden ja kun olet valmis, sinulle taataan kaikki vaihtoehdot sen laajentamiseksi haluamallasi tavalla!
Tinkimättömän joustava
xComfortin langaton järjestelmä tekee katkaisijoiden, himmentimien ja antureiden sijoittelun helpoksi minne vain haluat. Koska järjestelmä on langaton, voit siirtää komponentit minne haluat.

xComfortin langattomat katkaisijat ja himmentimet sopivat ihanteellisesti remontteihin, kun halutaan välttää sopivat pinta-asennuksia. Katkaisijat kiinnitetään ruuveilla tai kaksipuolisella teipillä. Voit kiinnittää ne peiliin, pöydän alle tai halutessasi vaikka suoraan ikkunaan.
Oma digitaalinen hovimestarisi
Kaikkeen arkipäivän luksukseen, xComfort on oikea vastaus. Ja tämä siksi, että xComfort on sinun oma digitaalinen hovimestarisi, joka on aina palveluksessasi.

Etsi asentaja

Ota yhteyttä ja etsi asentajaa.
Etsi asentaja  ►

xComfort-paketit

xComfortilla on valikoima tarpeitasi vastaavia paketteja.
Katso paketteja ►