Tuottava ja turvallinen sijoitus kotiisi

xComfort-hallintajärjestelmä takaa matalamman virrankulutuksen ja paremman käyttömukavuuden. Se myös kasvattaa kotisi arvoa.

xComfort, Eatonin vankka ja luotettava langaton järjestelmä rakennusten automatisointiin, tarjoaa todistetusti kilpailukykyisen edun. Se yksinkertaistaa ja nopeuttaa asennusta ja käyttöönottoa asuin- ja (kevyissä) liikerakennuksissa vähentäen samalla myös kuluja huomattavasti. xComfortin avulla asentajat pystyvät tarjoamaan merkittävää lisäarvoa asiakkailleen.

Ratkaisuja löytyy halvoista ja joustavista langattomista katkaisimista/himmentimistä aina täydelliseen järjestelmään asti, ja kaikki ne takaavat paremman mukavuuden, varmuuden, turvallisuuden ja energiasäästön. xComfort sopii yhtä lailla sekä uusiin rakennuksiin että jälkeenpäin tehtäviin asennuksiin.
Pääsovellukset
  • Valaistuksen hallinta
  • Ilmastoinnin hallinta
  • Kaihtimien ja ikkunaluukkujen hallinta
  • Turvallisuuden hallinta
  • Energian valvonta ja visualisointi
  • Etätiedot ja -hallinta
xComfortin ansiosta talosi on täysin hallinnassasi langattomasti, missä ikinä oletkin. Laitteet kommunikoivat langattomasti sekä toistensa että valinnaisen Smart Home Controllerin kanssa. Smart Home Controller -keskusyksikkö kytkee xComfort-järjestelmän kotisi WLAN-verkkoon ja sitä kautta Internetiin. Joten olipa älypuhelimesi sitten kytketty Smart Home Controller -järjestelmään kotisi WiFi-verkon kautta tai etätoimintona Internetin kautta, on talosi täysin hallinnassasi.

xComfort kommunikoi langattomasti 868,3 MHz:n taajuudella, joka on eurooppalaisille rakennusten automaatiojärjestelmille osoitettu taajuuskaista. Sen ansiosta järjestelmä ei voi kuormittua liikaa. Käyttösäde on n. 50 m, mutta patentoidun reititysominaisuuden ansiosta signaalin käyttösädettä voidaan laajentaa huomattavasti.

xComfortin osien lähetysteho on pieni. Matkapuhelimilla se voi olla jopa 150 kertainen. xComfort-laitteet lähettävät signaalia vain muutaman millisekunnin ajan. Tämän ansiosta paristojen käyttöikä on pitkä – jopa 10 vuotta painikkeille ja 5–7 vuotta lämpötila-anturille ja kauko-ohjaimelle. Paristot ovat standardityyppiä ja käyttäjä voi vaihtaa ne helposti itse. Järjestelmä hälyttää, kun paristot tarvitsevat vaihtamista.

xComfort on vuonna 2003 tapahtuneesta lanseerauksestaan lähtien osoittanut olevansa todellinen vaihtoehto perinteisille asennusmenetelmille. Se on saanut tukevan jalansijan Euroopassa sekä uudisrakennus- että remonttitöissä. Yli 2 500 sähköteknikkoa ympäri Eurooppaa on suorittanut xComfort-koulutuksen.

Lisää xComfort-järjestelmän teknisiä tietoja löydät sivulta www.eaton.eu/xcomfort

Etsi asentaja

Ota yhteyttä ja etsi asentajaa.
Etsi asentaja  ►

xComfort-paketit

xComfortilla on valikoima tarpeitasi vastaavia paketteja.
Katso paketteja ►